Eerste wespen zijn gespot

Heeft u ze al gezien? We hebben een paar mooie lentedagen gehad en meteen zijn de eerste wespen weer gespot. Daarmee is het wespenseizoen begonnen. Deze maand hebben wij alweer de eerste meldingen ontvangen van wespen en wespennesten. Op de foto een groot wespennest dat bij zo’n melding werd aangetroffen boven een plafond in een huis in Culemborg.

Wespenseizoen gaat van start

Met het voorjaar dat voor de deur staat, komen de wespen uit hun overwinteringsplek tevoorschijn. Ze gaan op zoek naar een goede plek om een nieuwe kolonie te starten. Wespen maken hun nest graag op een beschutte plek, zoals in een schuur, spouwmuur, op zolder, onder het dak of in de grond. Op de kleine foto is het begin van een wespennest te zien, aangetroffen op de zolder van een gezin in Geldermalsen.

Wespenbestrijding met garantie

Uiteraard helpen we u graag snel van uw wespenprobleem af. Wist u dat we u vaak dezelfde dag nog van de wespen af kunnen helpen? Met een ruime ervaring in het bestrijden van wespen, bieden we tevens garantie op onze wespenbestrijding. Dus mocht het probleem niet naar 100 % tevredenheid opgelost zijn, dan komen we kosteloos terug.

Wespenprobleem snel opgelost!

Heeft u een wespennest gespot en wilt u hier snel vanaf? Neem dan contact op met Ongediertebestrijding NL (telefonisch/whatsapp) via 06-33023506. U kunt uiteraard ook mailen naar info@ongediertebestrijdingnl.nl of via onze contactpagina https://www.ongediertebestrijdingnl.nl/contact/

We zijn ook te vinden op facebook https://www.facebook.com/ongediertebestrijdingnlhelpt

Meer informatie over wespen

Wilt u verder lezen over wespen en hun levenscyclus? Meer informatie vindt u op onze site https://www.ongediertebestrijdingnl.nl/vliegende-insecten/

Hulp nodig bij een van deze soorten ongedierte?

Rat

Knaagdieren

Grote wesp met een klein nest

Vliegende insecten

Mieren

Kruipende insecten

Voorraadaantasters i bloem

Voorraadaantasters

Aangetast hout

Houtaantasters

Overlast van mollen

Mollen