Gratis inspectie en andere extra’s voor bedrijven!

Ongedierte kan zorgen voor problemen, zowel bij bedrijven als particulieren. Vanaf nu bieden we aan zakelijke bedrijven een aantal mooie extra’s in het voorkomen en oplossen van ongedierteproblemen, zoals gratis inspectie naar ongedierte en naar risico op binnentreden van ongedierte. Natuurlijk wilt u in uw bedrijf geen overlast van muizen of ratten. Het is algemeen bekend dat dit voor gezondheidsproblemen kan zorgen voor u en uw personeel. Maar ook voor uw klanten kan dit een risico vormen! Via de oppervlakken die in aanraking zijn geweest met de uitwerpselen en urine van deze knaagdieren kunnen namelijk al ziektekiemen verspreid worden… Maar denkt u ook eens aan een bedrijfskantine. Hierbij kunnen ook vliegen of kakkerlakken een risico vormen voor de gezondheid van het personeel.

Gratis inspectie en advies

Als u weet welke risico’s en problemen veroorzaakt kunnen worden door ongedierte, dan wilt u dit uiteraard voorkomen. Onze experts komen bij u langs voor een gratis inspectie naar ongedierte met daarbij een helder advies. De bestrijder neemt daarbij uitgebreid de tijd om u te voorzien van een goed advies. Het voorkomen van overlast van ongedierte is veelal stukken goedkoper, dan pas handelen als er al een muizen- of rattenprobleem is. Denk hierbij aan kleine bouwkundige aanpassingen die onze bestrijders voor u uit kunnen voeren en/ of een periodieke inspectieronde. Voor ieder bedrijf is er een passend aanbod. In overleg met uw wensen en mogelijke overlast geeft de bestrijder advies over de frequentie van bezoeken. Daarbij maken we graag een passende offerte voor u. Hiermee zit u nog nergens aan vast, maar heeft u wel de tijd en een duidelijk advies met overzicht van de kosten. De keuze is dan aan u, dus neem snel contact op om gebruik te maken van deze gratis inspectie!

Digitaal logboek

Als zakelijk klant van Ongediertebestrijding NL krijgt u naast een gratis inspectie naar ongedierte ook de beschikking over een digitaal logboek. Aan het einde van een bezoek aan uw bedrijf, bespreekt de bestrijder uiteraard zijn bevindingen rondom ongedierte en geeft adviezen om ongedierte te voorkomen. Deze adviezen en de werkbezoeken zijn overzichtelijk terug te vinden in een digitaal logboek. Als vaste klant kunt u hier ook inzien van welk ongedierte sporen zijn gevonden en hoeveel materiaal er exact gebruikt is door de bestrijder. Zo voorkomt u verrassingen op een factuur achteraf. Ook vindt u hier foto’s van bijvoorbeeld knaagsporen of uit te voeren bouwkundige aanpassingen ter voorkoming van het binnentreden van knaagdieren.¬† Het logboek geeft u verder de mogelijkheid tot het maken van trendanalyses. Daardoor krijgt u een duidelijk beeld van bijvoorbeeld hoeveel plaagdieren zijn gevangen, welk ongedierte is aangetroffen en welke plekken binnen uw bedrijf extra risico vormen voor overlast.

Interesse gekregen?

Bent u nieuwsgierig geworden naar wat we voor uw bedrijf op het gebied van ongedierte kunnen betekenen? Wilt u overlast van ongedierte voorkomen? Wilt u garanderen dat uw klanten en uw personeel geen gezondheidsproblemen oplopen door plaagdieren? Maakt u graag gebruik van een gratis inspectie rondom ongedierte? Bent u benieuwd naar onze scherpe prijzen? Of bent u niet helemaal tevreden over uw huidige bestrijder? Neem vrijblijvend contact op met Ongediertebestrijding NL te Culemborg. We zijn bereikbaar via :

Voor meer informatie voor bedrijven https://www.ongediertebestrijdingnl.nl/bedrijven/