Kruipt het? Er zijn ongelofelijk veel verschillende soorten kruipend ongedierte. Het is belangrijk dit soort ongedierte snel te verwijderen – wij helpen hierbij!

Kakkerlakken ongediertebestrijding Culemborg NL

Ziekteverwekkers

U kunt Ongediertebestrijding NL inschakelen bij overlast van verschillende kruipende insecten. Hierbij valt te denken aan ongedierte dat ziekteverwekkers over kan brengen, zoals kakkerlakken, vlooien en bedwantsen.

Overlast van kruipende insecten

U kunt ook overlast ondervinden van kruipend ongedierte, dat niet direct een gezondheidsrisico meebrengt, maar wel erg vervelend kan zijn. Hierbij valt te denken aan franjestaarten (zilvervisjes/papiervisjes/ovenvisjes) en mieren.

Zilvervisje
Overlast van mieren

Bestrijding

Uiteraard hou ik bij de bestrijding altijd rekening met het inzetten van giftige stoffen en de bereikbaarheid daarvan voor kinderen en huisdieren.

Kakkerlakken

Kakkerlakken zijn bekende en vervelende kruipende insecten. Ze kunnen je huis of bedrijf binnenkomen via bijvoorbeeld containers, dozen en manden. Maar ook bijvoorbeeld bij een verhuizing, het verplaatsen van bagage en transporten kunnen kakkerlakken mee naar binnen genomen worden. Overlast van deze kruipende insecten kan dus iedereen overkomen! Kakkerlakken zijn lichtschuw en zoeken dus naar donkere en warme plekken. Zo houden kakkerlakken zich bijvoorbeeld graag schuil achter de koelkast bij de motor.

Kakkerlakken kunnen ziektes overbrengen

Kakkerlakken zijn echte alleseters. Ze eten voedingsmiddelen, maar voeden zich ook met afvalstoffen, uitwerpselen en dode dieren. Hierdoor kunnen kakkerlakken bacteriën en mijten bij zich dragen en ziektes overbrengen. Hierbij kunt u denken aan een besmetting met e-coli, Salmonella en Listeria. Om deze ziektes op te lopen, hoef je geen direct contact te hebben gehad met deze kruipende insecten. Zij besmetten oppervlakten, zoals het aanrecht en zo komen de ziektekiemen in het eten of aan je handen terecht. Naast ziektes verspreiden kakkerlakken ook een vieze geur. Uiteraard wilt u snel van deze plaagdieren af! Ongediertebestrijding NL heeft een ruime ervaring in het bestrijden van kakkerlakken en helpt u een toekomstige plaag voorkomen.

Kakkerlakken weren uit bedrijven

Bedrijven die werken met levensmiddelen moeten extra alert zijn op het binnentreden van plaagdieren, zoals kakkerlakken. Aangezien kakkerlakken ziektes met zich mee kunnen brengen en de voedselveiligheid daarbij in het geding kan raken. Ongediertebestrijding NL biedt bedrijven onderhoudscontracten aan met periodieke controles. De expert werkt daarbij volgens de IPM richtlijnen en geeft adviezen passend bij HACCP (voedselveiligheid). Neem vrijblijvend contact op om te kijken wat passend en wenselijk is voor uw bedrijf.  https://www.ongediertebestrijdingnl.nl/contact/

Last van mieren

Een ander voorbeeld van kruipende insecten die iedereen wel kent zijn mieren. Zij gaan als het warmer wordt op zoek naar een voedselbron en kunnen daarbij zomaar met een halve kolonie in uw keuken belanden. Daar wilt u toch graag snel vanaf?! Daarnaast vestigen mieren zich graag in de meterkast waar ze voor schade kunnen zorgen aan kabels en zelfs kortsluiting kunnen veroorzaken. Gevaarlijk! Ongediertebestrijding helpt u snel van deze kruipende insecten af. Voor meer informatie over mieren, lees onze blog;  https://www.ongediertebestrijdingnl.nl/mieren-met-lentekriebels-en-honger/

Schade door zilvervisjes of papiervisjes?

Zilvervisjes, papiervisjes en ovenvisjes zijn een ander voorbeeld van kruipende insecten. Deze insecten vallen onder de verzamelnaam franjestaarten en zijn erg lastig uit elkaar te houden. Deze kruipende insecten vormen geen gevaar voor de gezondheid, maar kunnen wel veel schade aanrichten. Zo voeden papiervisjes zich met cellulose. Een bestanddeel van lijm die gebruikt wordt in boeken, behang, puzzels, etc. Ongediertebestrijding NL helpt u graag van deze papiervisjes, zilvervisjes of ovenvisjes af. Neem vrijblijvend contact op.

Bedwantsen

Deze kleine kruipende insecten worden gevreesd en komen over de hele wereld voor. Bedwantsen voeden zich veelal met het bloed van mensen. Ze houden zich overdag graag schuil in bijvoorbeeld matrassen, gordijnen, kledingstukken, meubels en loszittend behang. Als je gestoken bent door een bedwants krijg je jeukende huidirritatie, vaak met bultjes. Overdag zijn de bedwantsen lastig te vinden. Bedwantsen verspreiden zich snel via bagage, transport, meubels en door naden en kieren. Zo kun je deze ongewenste kruipende insecten ongezien mee naar huis nemen van vakantie. Wilt u zeker weten of u last van bedwantsen heeft? Wilt u snel van deze plaag af? Ongediertebestrijding NL helpt!

Last van spinnen, vlooien of andere kruipende insecten

Heeft u last van andere beestjes? Wilt u graag van die grote hoeveelheid spinnen af? Weet u niet welke kruipende insecten u teisteren? Heeft u een plaag van vlooien? Neem contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden en wensen. Verder lezen over verschillende soorten insecten? https://nl.wikipedia.org/wiki/Insecten

Last van kruipende insecten?

  • Hoge nood? Wij komen zo snel mogelijk!

  • Direct van kruipend ongedierte af!

  • 06-33023506

  • info@ongediertebestrijdingnl.nl