Mollen graven gangen en werken de uitgegraven grond omhoog. Erg knap, maar dit kan leiden tot flinke problemen voor het gazon of zelfs constructies!

Mollen bestrijding mol Culemborg

Een mol is gelukkig niet schadelijk voor de gezondheid, maar kan wel voor flinke overlast zorgen. Zo kan hij uw oprit, tuin of gazon flink omspitten. Ook kunnen mollen de wortels van uw planten omwoelen en zo aanzienlijke schade veroorzaken. Daarnaast kunt u ook last hebben van ontsierende molshopen in uw mooie grasveld. Heeft u last van mollen in uw tuin of op uw bedrijventerrein en wilt u hier graag vanaf? Ongediertebestrijding NL helpt u hier graag bij!

Bestrijden van mollen met klemmen

Bij het bestrijden van mollen door Ongediertebestrijding NL kunt u kiezen uit 2 verschillende manieren. De mol kan weggevangen worden door mollenklemmen te gebruiken. Om de mollen niet onnodig te laten lijden is het van belang dat deze mollenklemmen worden geplaatst door een professionele ongediertebestrijder. Hierbij is wel een risico voor huisdieren en kinderen en dus niet toepasbaar in alle situaties.

Bestrijden van mollen door middel van uitroken

De andere keuze is een methode waarbij de mollen worden uitgerookt. Dit is een zeer efficiënte en doeltreffende manier van bestrijden met een groot bereik. Hierbij worden de gangenstelsels onder druk gebracht en daalt het zuurstofgehalte, waardoor de mollen pijnloos sterven. De dampen zijn 100 % ongevaarlijk voor mensen en dieren. Deze manier van bestrijden is niet alleen toepasbaar bij mollen, maar ook doeltreffend bij overlast van veldmuizen en woelratten.

Contact met Ongediertebestrijding Culemborg

Welke wijze van het bestrijden van mollen voor u het meest wenselijk is bespreken we graag. Neem contact op met de experts van Ongediertebestrijding uit Culemborg voor een advies op maat. We komen graag bij u langs aan huis of bij uw bedrijf.

Wilt u meer informatie over mollen https://nl.wikipedia.org/wiki/Mollen

Overlast van mollen?

  • Hoge nood? Wij komen zo snel mogelijk!

  • Wij lossen uw mollenprobleem op!

  • 06-33023506

  • info@ongediertebestrijdingnl.nl