Ongediertebestrijding Geldermalsen 

Bij overlast van wespen, ratten, muizen, mieren en ander ongedierte

Ongediertebestrijding Geldermalsen

Hulp nodig bij een van deze soorten ongedierte?

Rat

Knaagdieren

Grote wesp met een klein nest

Vliegende insecten

Mieren

Kruipende insecten

Voorraadaantasters i bloem

Voorraadaantasters

Aangetast hout

Houtaantasters

Overlast van mollen

Mollen

Laatste nieuws

Last van wespen

juli 12th, 2022|Reacties uitgeschakeld voor Last van wespen

Zoveel wespen! U heeft het vast al in het nieuws gehoord; dit jaar zijn er wel erg veel wespen die voor overlast zorgen. Ook bij Ongediertebestrijding NL merken we

  • Mieren op stenen

Mieren met lentekriebels, help!

maart 27th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Mieren met lentekriebels, help!

Mieren met lentekriebels Krijg jij ook zoveel energie van het (voorspelde) lenteweer? Iedereen trekt er massaal op uit en geniet van het zonnetje. Niet alleen wij mensen worden actiever

De eerste wespen zijn gespot!

maart 14th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor De eerste wespen zijn gespot!

Eerste wespen zijn gespot Heeft u ze al gezien? We hebben een paar mooie lentedagen gehad en meteen zijn de eerste wespen weer gespot. Daarmee is het wespenseizoen begonnen.

Mollen overlast verhelpen met nieuwe methode

maart 6th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Mollen overlast verhelpen met nieuwe methode

Last van mollen Heerlijk dat de lente weer voor de deur staat. Iedereen geniet van de buitenlucht en mensen zijn veel in hun tuin te vinden. Wat is het

Diervriendelijk ratten vangen

december 20th, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Diervriendelijk ratten vangen

Diervriendelijke rattenbestrijding Bij ongediertebestrijding wordt al snel gedacht aan verdelgen en het gebruik van gif. Dit kan ook zeker anders en op een meer diervriendelijke en milieuvriendelijke manier. Zo

Gratis inspectie ongedierte

december 2nd, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Gratis inspectie ongedierte

Gratis inspectie en andere extra's voor bedrijven! Ongedierte kan zorgen voor problemen, zowel bij bedrijven als particulieren. Vanaf nu bieden we aan zakelijke bedrijven een aantal mooie extra's in

Recensies

Om ervaringen van andere klanten te lezen vertrouwen wij op TrustPilot. Daarom kunt u hieronder recensies lezen en verhalen lezen van andere klanten waarbij wij problemen met ongedierte hebben verholpen!

DHG Brethouwer
DHG Brethouwer
2021-01-05
Een paar weken geleden zagen wij opeens een rat in onze afgesloten tuin (patiotuin) lopen. De eerste vraag die opkomt is : waar komt dat beest vandaan en hoe lossen we dat op. Via de website van de gemeente zijn we bij "ongediertebestrijdingnl.nl" terecht gekomen. Erwin gebeld en die kwam meteen. Erwin heeft meteen een onderzoeksplan voorgesteld en ons uitgebreid voorgelicht over het gedrag van ratten. Het onderzoek was een inspectie van de kruipruimtes van ons huis en 2 aangrenzende huizen: daar zijn geen sporen van ratten gevonden. In onze tuin werd echter op diverse plaatsen flink gegraven. Die sporen gaven informatie waar het beste vallen geplaatst konden worden. Al spoedig werd er 1 rat (mannetje) gevangen. Een paar dagen later nummer 2, wederom een mannetje. Vanaf dat moment is niets meer waargenomen en de conclusie was dan ook dat het probleem opgelost was. Wij hebben Erwin ervaren als een kundige, (dier)vriendelijke en behulpzame bestrijder, die zijn kennis graag met ons deelde. Niets was hem teveel, je kunt hem altijd bellen.
Gast
Gast
2020-12-24
Wij werden ineens geconfronteerd met ongedierte. Erwin gebeld en dezelfde middag deed hij een uitgebreide inspectie. Gaf uitleg over wat het zou kunnen zijn en welke oplossingen er waren. Uiteindelijk 2 vallen geplaatst en na 2 dagen in beide vallen resultaat en geen overlast meer. Kwam zelfs op zondag om de vallen te ruimen! Verder goede voorlichting over ander ongedierte in en om het huis. Wij zijn blij met zijn deskundigheid en zullen bij een volgende calamiteit zeker contact met Erwin opnemen!
Hylke
Hylke
2020-12-21
Erwin reageerde super snel. En dat is bij een vermoeden van muizen erg prettig! Het eerste bezoek was zeer uitgebreid en secuur. Erwin heeft ook andere tips gegeven ter voorkoming van ander ongedierte, fijn! Na het eerste bezoek hebben wij een vervolg afspraak gemaakt welke ook op zeer korte termijn kon plaatsvinden. Het werk is goed en zorgvuldig uitgevoerd, de kosten waren vooraf door Erwin geraamd. Prettig geen verassingen. Uiteraard hoop ik voor u dat het niet nodig is om een ongedierteverdelger in te schakelen (dat betekent dat u last heeft van ongedierte:)), maar als het nodig is bevelen wij Erwin zeker aan.
natasja Heijligers
natasja Heijligers
2020-12-15
Wij Hadden last van muizen in ons pand, en fruitvliegjes. Erwin kwam en heeft ons direct geholpen na een paar dagen resultaat. Het is echt een aanrader om dit bedrijf in te huren. word op maat een plan gemaakt en opgelost. Kortom super Service!!! Riam BV
Nesrine
Nesrine
2020-11-18
Super tevreden over het werk dat is geleverd. We hebben last van muizen en heb contact opgenomen met Erwin. Hij nam direct op en voor zelfde dag nog een afspraak, wat super fijn was. Er is goed onderzoek gedaan om te kijken waar het vandaan kwam. Hierbij gaf hij een duidelijke uitleg en vertelde wat hier aan te doen. Eerlijk over prijs en doet alles in overleg.
Lisette Holwerda
Lisette Holwerda
2020-11-16
Opgeschrikt door een op het eerste gezicht schattig muisje. Meteen gebeld en nog dezelfde dag kwam Erwin langs. Hij is vriendelijk, kundig en geduldig. Want hij neemt uitgebreid de tijd, beantwoordt alle vragen en neemt zorgen weg. Erwin doet een grondige inspectie en geeft duidelijk aan wat we het beste kunnen doen. Heel prettig man, wij zouden hem absoluut aanraden!
Linda Feryat Van der Heijden
Linda Feryat Van der Heijden
2020-09-28
Ongedierte bestrijding NL is snel gekomen naar aanleiding van muizen overlast. De bron was snel gevonden. Heeft gelijk gehandeld en al snel hadden we succes! Heeft veel ervaring en heeft oog voor ieder diertje wat hij maar ziet.
A. Racke
A. Racke
2020-09-27
Erwin heeft snel en vakkundig een hornaarnest bestreden. Hij nam de tijd om daarbij tekst en uitleg te geven. Voortaan bellen we Erwin bij last van ongedierte.
Oscar
Oscar
2020-09-20
Zeer positieve ervaringen met Ongediertebestrijding.nl van Erwin. Komt afspraken stipt na, is zeer kundig en aardig. Een aanrader voor als je last hebt van ongedierte!
Henry
Henry
2020-09-08
Goed bedrijf. Gebeld en konden de zelfde dag nog komen. Gaan grondig te werk en kijken op plekken waar je zelf niet van dacht dat ze daar zouden kunnen zitten. In de avond een val geplaatst. Volgende ochtend was deze al gevangen.
Rat

Ongediertebestrijding NL Geldermalsen

Heb jij last van ongedierte, zoals ratten en muizen? Laat een ongedierteplaag niet uit de hand lopen, maar pak het probleem aan bij de bron door ze te laten bestrijden door Ongediertebestrijding Geldermalsen. Onze ongediertebestrijders helpen je bij elke plaag. Denk hierbij aan ratten, muizen, mieren, bedwantsen, zilvervisjes, kakkerlakken of het ruimen van een wespennest? Bij onze specialisten bent u aan het juiste adres!

Wij, de ongediertebestrijders van Ongediertebestrijding Geldermalsen, kunnen alle soorten plaagdieren goed bestrijden.

Wij zijn Ongediertebestrijding Geldermalsen!

De passie van Ongediertebestrijding Geldermalsen is om zoveel mogelijk en zo efficiënt mogelijk ongedierte te bestrijden. We zijn de professionele ongediertebestrijder bij jou in de omgeving van Geldermalsen. Het bestrijden van ongedierte doen we binnen en buiten, zowel bij jou aan huis als voor bedrijven. We bieden ongediertebestrijding in Geldermalsen en omgeving, zonder voorrijkosten.

Wist je dat Ongediertebestrijding Geldermalsen alleen gebruik maakt van professionele middelen en methodes? We werken uiteraard volgens de IPM richtlijnen. Het is voor ons belangrijk om bij de ongediertebestrijding in Geldermalsen en omgeving te kijken naar welke duurzame oplossingen we kunnen toepassen.

Ongediertebestrijding Geldermalsen

Je hebt last van ongedierte en je wilt daar vanaf? Het zoeken naar een vakman is de eerste stap. Ongediertebestrijding Geldermalen heeft een ruime ervaring in de bestrijding van werkelijk alle soorten ongedierte. We staan voor u klaar bij bijvoorbeeld last van knaagdieren (zoals ratten en muizen), kruipende beestjes zoals kakkerlakken, zilvervisjes en vliegend ongedierte, zoals motmuggen en hoornaars. Daarnaast verwijderen we ook direct wespennesten bij u in huis of de tuin. Lees hieronder verder hoe Ongediertebestrijding Geldermalsen te werk gaat en hopelijk kunnen we u dan spoedig van dienst zijn.

Hoe gaat wij te werk?

Ongediertebestrijding Geldermalsen neemt graag de tijd om een goed beeld te krijgen van jouw plaag zodat we je snel en effectief kunnen helpen. We starten altijd met een gesprek en komen zo snel mogelijk langs voor een inspectie. Tijdens de inspectie brengen we in kaart waar de overlast van ongedierte vandaan komt, bekijken we schade en sporen van de beestjes en geven we advies. Hieruit volgt een plan van aanpak, aangepast aan de wensen en mogelijkheden van de klant. Hierbij is niet alleen het huidige probleem bestrijden uitgangspunt, maar ook het voorkomen van toekomstige overlast van plaagdieren.

Ongediertebestrijding voor bedrijven

Heeft u een bedrijf en overweegt u het inzetten van een ongediertebestrijder? Een inspectie van Ongediertebestrijding Geldermalsen is voor u gratis. Tevens bieden we praktische offertes tegen een scherpe prijs voor periodieke controlerondes. Hiermee wordt ongedierte snel gesignaleerd en voorkomt u in veel gevallen een plaag. Dit bespaart uiteindelijk veel kosten. Bij het afsluiten van een contract heeft u tevens toegang tot het digitale logboek, waarin alle adviezen en werkbonnen staan.

Ook als u niet helemaal tevreden bent over uw huidige ongediertebestrijder of de prijs die u nu betaalt, kunt u contact opnemen. We gaan graag in gesprek en kijken hoe wij, Ongediertebestrijding Geldermalsen aan uw wensen tegemoet kunnen komen. Uiteraard is dit gesprek geheel vrijblijvend en brengt dit geen kosten met zich mee. Mocht het voor uw bedrijf noodzakelijk zijn dat we 24/7 bereikbaar zijn, dan maken we daar afspraken op maat voor. Meer informatie voor bedrijven vindt u hier: https://www.ongediertebestrijdingnl.nl/ongediertepreventie-bedrijven/

Onze ongediertebestrijders in Geldermalsen staan voor u klaar

Wij staan direct voor al onze klanten klaar, staan u snel te woord en komen spoedig langs op afspraak voor alle ongediertebestrijding in Geldermalsen en omgeving! Direct hulp en advies nodig of weten wat de mogelijkheden zijn? Bel dan via het nummer onderaan deze pagina. Wij van Ongediertebestrijding Geldermalsen staan je alle dagen van de week te woord. We kunnen u in de meeste gevallen snel helpen.

Kennismaking

Na een eerste kennismaking (telefonisch of per mail) helpt Ongediertebestrijding Geldermalsen je snel van de overlast van verschillende soorten plaagdieren af. We geven graag advies bij last van muizen, ratten, wespen of andere vliegende insecten. Ook bij overlast van kruipende beestjes zoals zilvervisjes, bedwantsen, kakkerlakken en mieren, ben je bij ons aan het juiste adres. Onze zeer deskundige ongediertebestrijder kan ook mollen voor je bestrijden. We helpen je graag in Geldermalsen en regio.

Offerte aanvragen

Je bent woonachtig in Geldermalsen en omgeving en je hebt last van ongedierte? Dit wil je uiteraard doeltreffend en effectief laten bestrijden. Ongediertebestrijding Geldermalsen biedt altijd een oplossing op maat. Onze expert vertelt je vooraf hoe we te werk gaan en geeft advies om verdere overlast te voorkomen. Vraag dus vandaag nog een offerte aan voor alle mogelijkheden van Ongediertebestrijding Geldermalsen.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Via deze link kunt u direct een offerte aanvragen.

Zoek dus niet verder!

Zoek dus niet verder, laat het ongedierte niet zijn gang gaan, maar bel Ongediertebestrijding Geldermalsen voor deskundig advies of vraag hier direct jouw offerte aan. Laat je ongedierte professioneel bestrijden door een lokale vakbekwame ongediertebestrijder uit de omgeving van Geldermalsen!

Ongedierte bestrijden buiten de regio van Geldermalsen

Woont u niet in Geldermalsen of omgeving, maar heb je wel hulp nodig bij het bestrijden van het beestjes in je huis of bedrijf? Bel ons, we gaan dan samen in overleg om te bekijken hoe we kunnen helpen. U hoort vooraf of en hoeveel voorrijkosten worden berekend, dus geen verrassingen achteraf op de factuur. Ongediertebestrijding Geldermalsen helpt u snel en vanuit transparantie.

Voorrijkosten?

Ongediertebestrijding Geldermalsen helpt u binnen de regio van Geldermalsen zonder voorrijkosten te berekenen.

Wat zijn de kosten voor ongediertebestrijding?

De prijs is afhankelijk van een aantal zaken en vooraf soms lastig in te schatten. Dat is de reden dat de expert van Ongediertebestrijding Geldermalsen eerst een inspectie uitvoert. Hiermee brengen we het probleem in kaart en kunnen we een inschatting maken van de kosten om dit op te lossen. Uiteraard bespreken we dit vooraf aan een eventuele bestrijding van het ongedierte. De keuze ligt dus altijd bij u. Na een inspectie en advies zit u nog nergens aan vast. Neem contact op met een van onze mensen, bel ze: Ongediertebestrijding Geldermalsen staat je direct te woord en je kunt meteen vrijblijvend een afspraak maken voor advies en informatie. Wist je dat je ook bij ons terecht kunt voor het voorkomen van ongedierte?

Binnen 24 uur

Ongediertebestrijding Geldermalsen kan vrijwel altijd binnen 24 uur bij je langskomen. Daarom zijn onze vakmensen ook alle dagen van de week bereikbaar. Zo kun je bijvoorbeeld spoed hebben bij overlast van wespen of hoornaars. Het is zaak om een wespennest direct door een professionele ongediertebestrijder te laten bestrijden. Ook als uw bedrijf overlast heeft van ander ongedierte, zoals vliegen, motmuggen, ratten of muizen is het belangrijk om deze snel te laten bestrijden. Helemaal als er in uw bedrijf levensmiddelen worden klaargemaakt of opgeslagen. De voedselveiligheid en hygiëne staan dan voorop. Heb je in je woning of buiten in je tuin last van ratten of muizen? Ook dan is het belangrijk om direct een vakkundige bestrijding in te zetten. Dit ongedierte kan ziektes overdragen op je gezin en huisdieren!

Laat het ons weten, we staan altijd binnen 24 uur voor je klaar.

Contact opnemen met ons?

Wilt u contact over uw ongediertebestrijding? Je kunt ons altijd telefonisch en per e-mail bereiken: info@ongediertebestrijdingnl.nl of bel op 06-33023506. Ongediertebestrijding Geldermalsen is ook te vinden op facebook: https://www.facebook.com/ongediertebestrijdingnlhelpt

We staan je snel te woord

Ongediertebestrijding Geldermalsen zorgt ervoor dat een bestrijder je snel te woord staat om het probleem rondom het ongedierte vast te stellen en te verhelpen. Maar ook om je vraag over ongedierte te beantwoorden, een specifieke aanpak te bespreken en je informatie te geven over eventuele (bijkomende) kosten.

Spreken wij u binnenkort?