Ongediertebestrijding Houten

Bij overlast van wespen, ratten, muizen, mieren en ander ongedierte

Ongediertebestrijding Houten

Hulp nodig bij een van deze soorten ongedierte?

Rat

Knaagdieren

Grote wesp met een klein nest

Vliegende insecten

Mieren

Kruipende insecten

Voorraadaantasters i bloem

Voorraadaantasters

Aangetast hout

Houtaantasters

Overlast van mollen

Mollen

Laatste nieuws

Last van wespen

juli 12th, 2022|Reacties uitgeschakeld voor Last van wespen

Zoveel wespen! U heeft het vast al in het nieuws gehoord; dit jaar zijn er wel erg veel wespen die voor overlast zorgen. Ook bij Ongediertebestrijding NL merken we

  • Mieren op stenen

Mieren met lentekriebels, help!

maart 27th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Mieren met lentekriebels, help!

Mieren met lentekriebels Krijg jij ook zoveel energie van het (voorspelde) lenteweer? Iedereen trekt er massaal op uit en geniet van het zonnetje. Niet alleen wij mensen worden actiever

De eerste wespen zijn gespot!

maart 14th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor De eerste wespen zijn gespot!

Eerste wespen zijn gespot Heeft u ze al gezien? We hebben een paar mooie lentedagen gehad en meteen zijn de eerste wespen weer gespot. Daarmee is het wespenseizoen begonnen.

Mollen overlast verhelpen met nieuwe methode

maart 6th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Mollen overlast verhelpen met nieuwe methode

Last van mollen Heerlijk dat de lente weer voor de deur staat. Iedereen geniet van de buitenlucht en mensen zijn veel in hun tuin te vinden. Wat is het

Diervriendelijk ratten vangen

december 20th, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Diervriendelijk ratten vangen

Diervriendelijke rattenbestrijding Bij ongediertebestrijding wordt al snel gedacht aan verdelgen en het gebruik van gif. Dit kan ook zeker anders en op een meer diervriendelijke en milieuvriendelijke manier. Zo

Gratis inspectie ongedierte

december 2nd, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Gratis inspectie ongedierte

Gratis inspectie en andere extra's voor bedrijven! Ongedierte kan zorgen voor problemen, zowel bij bedrijven als particulieren. Vanaf nu bieden we aan zakelijke bedrijven een aantal mooie extra's in

Recensies

Om ervaringen van andere klanten te lezen vertrouwen wij op TrustPilot. Daarom kunt u hieronder recensies lezen en verhalen lezen van andere klanten waarbij wij problemen met ongedierte hebben verholpen!

DHG Brethouwer
DHG Brethouwer
2021-01-05
Een paar weken geleden zagen wij opeens een rat in onze afgesloten tuin (patiotuin) lopen. De eerste vraag die opkomt is : waar komt dat beest vandaan en hoe lossen we dat op. Via de website van de gemeente zijn we bij "ongediertebestrijdingnl.nl" terecht gekomen. Erwin gebeld en die kwam meteen. Erwin heeft meteen een onderzoeksplan voorgesteld en ons uitgebreid voorgelicht over het gedrag van ratten. Het onderzoek was een inspectie van de kruipruimtes van ons huis en 2 aangrenzende huizen: daar zijn geen sporen van ratten gevonden. In onze tuin werd echter op diverse plaatsen flink gegraven. Die sporen gaven informatie waar het beste vallen geplaatst konden worden. Al spoedig werd er 1 rat (mannetje) gevangen. Een paar dagen later nummer 2, wederom een mannetje. Vanaf dat moment is niets meer waargenomen en de conclusie was dan ook dat het probleem opgelost was. Wij hebben Erwin ervaren als een kundige, (dier)vriendelijke en behulpzame bestrijder, die zijn kennis graag met ons deelde. Niets was hem teveel, je kunt hem altijd bellen.
Gast
Gast
2020-12-24
Wij werden ineens geconfronteerd met ongedierte. Erwin gebeld en dezelfde middag deed hij een uitgebreide inspectie. Gaf uitleg over wat het zou kunnen zijn en welke oplossingen er waren. Uiteindelijk 2 vallen geplaatst en na 2 dagen in beide vallen resultaat en geen overlast meer. Kwam zelfs op zondag om de vallen te ruimen! Verder goede voorlichting over ander ongedierte in en om het huis. Wij zijn blij met zijn deskundigheid en zullen bij een volgende calamiteit zeker contact met Erwin opnemen!
Hylke
Hylke
2020-12-21
Erwin reageerde super snel. En dat is bij een vermoeden van muizen erg prettig! Het eerste bezoek was zeer uitgebreid en secuur. Erwin heeft ook andere tips gegeven ter voorkoming van ander ongedierte, fijn! Na het eerste bezoek hebben wij een vervolg afspraak gemaakt welke ook op zeer korte termijn kon plaatsvinden. Het werk is goed en zorgvuldig uitgevoerd, de kosten waren vooraf door Erwin geraamd. Prettig geen verassingen. Uiteraard hoop ik voor u dat het niet nodig is om een ongedierteverdelger in te schakelen (dat betekent dat u last heeft van ongedierte:)), maar als het nodig is bevelen wij Erwin zeker aan.
natasja Heijligers
natasja Heijligers
2020-12-15
Wij Hadden last van muizen in ons pand, en fruitvliegjes. Erwin kwam en heeft ons direct geholpen na een paar dagen resultaat. Het is echt een aanrader om dit bedrijf in te huren. word op maat een plan gemaakt en opgelost. Kortom super Service!!! Riam BV
Nesrine
Nesrine
2020-11-18
Super tevreden over het werk dat is geleverd. We hebben last van muizen en heb contact opgenomen met Erwin. Hij nam direct op en voor zelfde dag nog een afspraak, wat super fijn was. Er is goed onderzoek gedaan om te kijken waar het vandaan kwam. Hierbij gaf hij een duidelijke uitleg en vertelde wat hier aan te doen. Eerlijk over prijs en doet alles in overleg.
Lisette Holwerda
Lisette Holwerda
2020-11-16
Opgeschrikt door een op het eerste gezicht schattig muisje. Meteen gebeld en nog dezelfde dag kwam Erwin langs. Hij is vriendelijk, kundig en geduldig. Want hij neemt uitgebreid de tijd, beantwoordt alle vragen en neemt zorgen weg. Erwin doet een grondige inspectie en geeft duidelijk aan wat we het beste kunnen doen. Heel prettig man, wij zouden hem absoluut aanraden!
Linda Feryat Van der Heijden
Linda Feryat Van der Heijden
2020-09-28
Ongedierte bestrijding NL is snel gekomen naar aanleiding van muizen overlast. De bron was snel gevonden. Heeft gelijk gehandeld en al snel hadden we succes! Heeft veel ervaring en heeft oog voor ieder diertje wat hij maar ziet.
A. Racke
A. Racke
2020-09-27
Erwin heeft snel en vakkundig een hornaarnest bestreden. Hij nam de tijd om daarbij tekst en uitleg te geven. Voortaan bellen we Erwin bij last van ongedierte.
Oscar
Oscar
2020-09-20
Zeer positieve ervaringen met Ongediertebestrijding.nl van Erwin. Komt afspraken stipt na, is zeer kundig en aardig. Een aanrader voor als je last hebt van ongedierte!
Henry
Henry
2020-09-08
Goed bedrijf. Gebeld en konden de zelfde dag nog komen. Gaan grondig te werk en kijken op plekken waar je zelf niet van dacht dat ze daar zouden kunnen zitten. In de avond een val geplaatst. Volgende ochtend was deze al gevangen.
Rat

We staan voor u klaar

Ongediertebestrijding Houten staat direct voor onze klanten klaar en komt snel langs op afspraak voor alle ongediertebestrijding in Houten en omgeving! Snel hulp en advies nodig of weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan direct telefonisch contact met Ongediertebestrijding Houten op via het nummer onderaan deze pagina. Wij staan je alle dagen van de week te woord.

Ongedierte bestrijden buiten Houten

Woont u niet in de omgeving van Houten, maar heb je wel hulp nodig bij het bestrijden van het ongedierte in je huis of bedrijf? Bel ons, we staan u diezelfde dag te woord met duidelijke communicatie zonder ingewikkelde vakjargon. De expert van Ongediertebestrijding Houten neemt de tijd om een goed beeld te krijgen van de overlast in je woning of bedrijf. Onze diensten zijn niet alleen inzetbaar bij je aan huis in je woning maar ook voor bedrijven.

Bestrijding en wering bij bedrijven

Bedrijven krijgen de inspectie gratis en we bieden tevens de mogelijkheid voor het afsluiten van een contract. Hierbij kunt u denken aan een periodieke controleronde, bijvoorbeeld maandelijks voor een vaste prijs. Zo wordt mogelijke overlast van ongedierte snel gesignaleerd en kan een plaag worden voorkomen. Dit is vaak stukken goedkoper dan achteraf een bestrijding inzetten bij een grote calamiteit en helpt schade voorkomen. Vooral als in uw bedrijf met levensmiddelen wordt gewerkt, is het van groot belang om na te denken over uw ongediertebestrijding. Ongediertebestrijding Houten helpt u hier graag bij, waarbij voedselveiligheid voorop staat. Voorkom imagoschade in uw restaurant door plaagdieren en zorg ervoor dat uw medewerkers zonder gezondheidsrisico’s kunnen werken. We bespreken uw wensen en zorgen voor een offerte op maat. Is het voor uw bedrijf van belang dat we 24/7 bereikbaar zijn? Dan is ook dat bespreekbaar.

Voorrijkosten voor bestrijding buiten Houten en omgeving

Voor het bestrijden in Houten en omgeving rekenen we geen voorrijkosten. Heeft u last van ongedierte buiten de regio van Houten? Uiteraard kunt u ook van de diensten van Ongediertebestrijding Houten gebruikmaken. Neem contact met ons op en we bespreken altijd vooraf de eventuele (voorrij)kosten.

Deskundigheid Ongediertebestrijding Houten

Ongediertebestrijding Houten bestrijdt deskundig en snel alle soorten ongedierte. Er is veel mogelijk door de brede ervaring van onze vakmensen. Zowel bij het bestrijden van mieren, kakkerlakken, zilvervisjes maar ook voor de bestrijding van ratten, muizen, motmuggen, vliegen, bedwantsen en andere beestjes. Neem direct contact op met Ongediertebestrijding Houten als u last heeft van bijvoorbeeld wespen of hoornaars, maar ook bij preventie van ongedierte in je huis of bedrijfspand kunt u een afspraak maken.

Wat zijn de kosten voor bestrijden van ongedierte?

De prijs is afhankelijk van een aantal zaken en vooraf niet altijd goed in te schatten. Bel met een van onze vakbekwame mensen. Ongediertebestrijding Houten is de gehele dag bereikbaar, 7 dagen per week en staan je graag binnen 24 uur te woord. We maken dan een afspraak voor een inspectie. Na de inspectie wordt duidelijk hoe we u het beste kunnen helpen. We brengen schade in kaart van bijvoorbeeld het knagen van ratten en muizen en geven uitleg over onze werkwijze. Ook geven we advies ter preventie en bieden we een oplossing op maat. Onze expert zal daarbij zorgen voor een overzichtelijk en duidelijk kostenplaatje. Wilt u meer weten? Neem direct contact op.

Ongediertebestrijding Houten staat binnen 24 uur voor je klaar

In de meeste gevallen komen wij binnen 24 uur bij je langs. Wij helpen u graag, ongeacht welke soorten ongedierte, dus maak snel een afspraak.

Contact opnemen met de ongediertebestrijding in Houten?

Wilt u contact over uw ongediertebestrijding in Houten? Je kunt ons telefonisch en per e-mail bereiken op elke dag van het jaar. Het email adres van onze bestrijder is: info@ongediertebestrijdingnl.nl of bel op 06-33023506.

We staan je snel te woord

Wij zorgen ervoor dat een bestrijder van Ongediertebestrijding Houten je snel te woord staat om uw last van ongedierte te verhelpen, je vraag over ongedierte te beantwoorden, een aanpak te bespreken, informatie te geven over eventuele kosten of een afspraak te maken. Uiteraard zijn de oriënterende gesprekken gratis.

Spreken wij u snel?

Ongediertebestrijding Houten

Welkom op de website van Ongediertebestrijding Houten. Heb je overlast van ongedierte in de omgeving van Houten? Denk aan een plaag van ratten, muizen, mieren, kakkerlakken, bedwantsen of heb je een wespennest? Dan ben je bij ons, Ongediertebestrijding Houten, aan het juiste adres!

Onze ongediertebestrijders kunnen elke soort ongedierte goed bestrijden. Hieronder leggen we je uit wie wij zijn, hoe we werken en wat je mag verwachten van Ongediertebestrijding Houten. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar via telefoon en mail en staan altijd voor je klaar.

Wie is Ongediertebestrijding Houten?

Ongediertebestrijding Houten is dé professionele ongediertebestrijder bij jou in de omgeving. Wij bestrijden binnen en buiten al het ongedierte, zowel voor je woning maar ook voor bedrijven. Zoals onze naam doet vermoeden zijn wij onder andere werkzaam in Houten en omgeving. Ons werkgebied bestaat bijvoorbeeld uit Houten, Culemborg, Nieuwegein, Vianen, IJsselstein, Utrecht, Gorinchem, Leerdam, Geldermalsen, Tiel, etc. Maar we bestrijden ongedierte door heel Nederland. We komen graag bij u langs en in de omgeving van Houten betaalt u geen voorrijkosten.

Onze dienst is duurzaam

We maken alleen gebruik van professionele middelen en methodes. Daarnaast passen we deze alleen toe op lokale plekken én indien het nodig is. Bij bestrijding denkt men vaak aan gebruik van gif, maar dit is echt niet altijd noodzakelijk. Ongediertebestrijding Houten werkt volgens de IPM richtlijnen en onderzoekt juist ook manieren voor duurzame bestrijding, zoals het wegvangen van ratten of muizen. Wilt u het juist dat we de plaagdieren meer diervriendelijk verwijderen? Dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Wij vinden het belangrijk om duurzaam te werken en doen dit dus waar mogelijk.

Wat is kenmerkend voor Ongediertebestrijding Houten?

Je hebt last van ongedierte en je wilt van deze beestjes af? Dat snappen we! Ongediertebestrijding Houten heeft meer dan 10 jaar ervaring in de ongediertebestrijding van alle soorten ongedierte. Zo staan wij bijvoorbeeld voor u klaar bij overlast van wespen. Heeft u een wespennest gevonden bij uw huis of in uw tuin? Dan laten we u niet lang wachten, maar bestrijden we direct. Het wespennest wordt altijd vakkundig bestreden, zodat de overlast niet terugkomt. Hierop bieden we tevens garantie. Mochten de wespen binnen 2 dagen toch niet helemaal verdwenen zijn? Dan komen we direct terug zonder extra kosten uiteraard. Dit valt binnen onze garantie.

Ook bij ander ongedierte, zoals ratten en muizen, kakkerlakken of motmuggen komen we snel in actie. Hierbij zorgen we dat we de bron vinden, zodat we deze weg kunnen nemen. Op deze manier wordt overlast in de toekomst voorkomen. Ongediertebestrijding Houten bestrijdt dus niet alleen het huidige probleem, maar helpt u ook met adviezen om plaagdieren te weren en uw huis of bedrijf dicht te maken voor ongedierte.

Hoe gaat Ongediertebestrijding Houten te werk?

Voordat wij van jouw plaag onze uitdaging maken, zult u eerst contact met onze ongediertebestrijder op moeten nemen. Ons advies: bel direct met ons na het ontdekken van de plaag. Wanneer iemand een wespennest aantreft, dan wordt er vaak direct aan de bel getrokken. Maar wist u dat muizen en ratten ziektes verspreiden en zo uw gezin kunnen besmetten? Het is dus van belang om direct contact op te nemen! Na telefonisch contact, komt een bestrijder bij u langs voor een inspectie en zal hij meteen aan het werk gaan voor u, ongeacht het weer.

Vooraf een inspectie: gratis voor bedrijven

Voor bedrijven is de inspectie zelfs gratis! Tijdens deze inspectie brengt de expert van Ongediertebestrijding Houten het probleem in kaart en zoekt hij naar de bron. De aangetroffen (sporen van) plaagdieren worden besproken. Ook aangetroffen schade door plaagdieren wordt in kaart gebracht. Nu is het mogelijk om een inschatting te maken van de kosten en tijd voor een gedegen bestrijding. Wij van ongediertebestrijding Houten houden van duidelijke communicatie. We bespreken vooraf de kosten en overleggen met u wat wenselijk en haalbaar is. Geen verrassingen op de factuur achteraf dus.

Vraag vandaag nog een offerte aan

Je hebt een plaag van ongedierte en die wil je goed bestrijden? Wij bestrijden in de regio van Houten overlast van mieren, kakkerlakken, zilvervisjes, bedwantsen en overige beestjes. Ook voor het verwijderen van een wespennest staat Ongediertebestrijding Houten binnen 24 uur bij jou op de stoep. Heb je last van ratten? Ook dan bieden wij een passende oplossing op maat. Zo geven we advies, vertellen meer over onze aanpak en maken een gedegen plan voor de bestrijding en het voorkomen van nieuwe overlast. Vraag een offerte aan als u meer wilt weten over de mogelijkheden. Onderaan onze website vindt u ons telefoonnummer en email.

Zoek niet verder!

Zoek niet verder, laat het ongedierte niet zitten, maar bel Ongediertebestrijding Houten voor deskundig advies. Vraag direct jouw offerte aan en laat je ongedierte bestrijden door een lokale vakbekwame ongediertebestrijder uit Houten!

Ongediertebestrijding in Houten

Wij van Ongediertebestrijding Houten helpen je snel van de overlast van verschillende soorten ongedierte af. Zodra je contact met ons opneemt, staan wij je diezelfde dag te woord. We geven daarbij informatie over de plaagdieren en bespreken onze werkwijze binnen de ongediertebestrijding.

Dit doen wij voor (lokale) overlast van ratten, muizen, wespen en vliegende insecten. Maar ook bij kruipende insecten zoals bedwantsen, kakkerlakken, mieren en zilvervisjes. Wist je dat we tevens een ruime ervaring hebben in het bestrijden van mollen? Ook hierbij kan onze zeer deskundige ongediertebestrijder meedenken en helpen.