Ongediertebestrijding Leerdam 

Bij overlast van wespen, ratten, muizen, mieren en ander ongedierte

Ongediertebestrijding Leerdam

Ongediertebestrijding Leerdam

Welkom op de website van Ongediertebestrijding Leerdam! Wij zijn een klein bedrijf dat groot is in het bestrijden van alle soorten ongedierte. Hierbij hebben we servicegerichtheid hoog in het vaandel staan en blinken we uit in het oplossen van uw ongedierteprobleem. We verhelpen de overlast op korte termijn en denken graag met u mee. Naast het oplossen van de overlast van ongedierte, helpen de experts van Ongediertebestrijding Leerdam u ook om nieuwe overlast te voorkomen in de toekomst.

Welke soorten ongedierte?

Ongediertebestrijding Leerdam heeft een ruime ervaring in het bestrijden van verschillende veelvoorkomende soorten ongedierte, zoals ratten, wespen, muizen, kakkerlakken en mieren. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor overlast van mollen, zilvervisjes of papiervisjes. En heeft u weleens gehoord van houtaantasters, zoals boktorren of voorraadaantasters, zoals broodkevers of graanklanders? Deze kunnen flinke schade aanrichten aan uw voorraad voedsel of zelfs aan uw huis! Aarzel niet en neem snel contact op met Ongediertebestrijding Leerdam. Wij zijn 7 dagen per week bereikbaar.

Bedrijven en particulieren

Ongediertebestrijding Leerdam helpt iedereen graag van zijn ongedierteprobleem af! Zowel particulieren als bedrijven helpen we uit de brand. Voor bedrijven zijn er verschillende extra opties, zoals onderhoudscontracten, het gebruik van digitale vallen, een gratis digitaal logboek en een gratis inspectie bij het aangaan van een servicecontract. Uiteraard zijn we in bezit van de benodigde vakbekwaamheid en VOL VCA. De experts van Ongediertebestrijding Leerdam denken graag met u mee om uw bedrijf ongediertevrij te krijgen en/of te houden en geeft ook advies rondom voedselveiligheid (HACCP).

Voor meer informatie voor bedrijven klikt u hier https://www.ongediertebestrijdingnl.nl/ongediertepreventie-bedrijven/

Snelle bestrijding van wespen met garantie!

Uiteraard wilt u liever gisteren dan vandaag nog van uw wespenprobleem af. Ongediertebestrijding Leerdam helpt u razendsnel bij overlast van wespen of hoornaars en is dan ook 7 dagen per week bereikbaar, ook in de avonduren. Vaak kan de expert van Ongediertebestrijding Leerdam dezelfde dag nog bij u langskomen om de wespen te bestrijden. Op de bestrijding van wespen en hoornaars biedt Ongediertebestrijding Leerdam zelfs garantie. Dus mocht het probleem met wespen niet helemaal zijn opgelost, dan komen we snel terug zonder kosten in rekening te brengen.

Ongedierte kan ziektes overbrengen

Het is algemeen bekend dat ratten ziektes bij zich kunnen hebben en deze kunnen overdragen op mensen en (huis)dieren. Ongediertebestrijding Leerdam helpt u snel van de overlast van ratten af. Maar wist u ook dat muizen ziektes kunnen overdragen? Heeft u last van muizen of vermoedt u dat er muizen in uw huis wonen? Neem ook dan snel contact op met Ongediertebestrijding Leerdam. Een muis zorgt in korte tijd voor veel nakomelingen, dus 1 klein muisje wordt al snel een hele plaag! Muizen kunnen oppervlakten besmetten, zoals uw keuken en voedingsmiddelen aantasten. Daarnaast kunnen muizen door de kleinste openingen uw huis binnentreden en voor overlast zorgen. Meer informatie over het bestrijden van knaagdieren vindt u hier https://www.ongediertebestrijdingnl.nl/knaagdieren-ratten-of-muizen/

Werkwijze van Ongediertebestrijding Leerdam

Heeft u last van ongedierte of vermoedens hiervan? U kunt dan 7 dagen per week vrijblijvend contact opnemen met de experts van Ongediertebestrijding Leerdam. Telefonisch is het lastig inschatten hoe uw ongedierteprobleem het beste opgelost kan worden. Om die reden komt de ongediertebestrijder eerst bij u thuis of bij uw bedrijf om een inspectie uit te voeren. Hierbij onderzoekt de expert waar de overlast vandaan komt en hoe dit op te lossen is. Deze bevindingen bespreekt de ongediertebestrijder uiteraard met u en samen wordt er een plan opgesteld mocht u tot bestrijding of wegvangen over willen gaan. Op dit moment kan de expert ook een gedegen inschatting maken van de kosten.

Hulp nodig bij een van deze soorten ongedierte?

Rat

Knaagdieren

Grote wesp met een klein nest

Vliegende insecten

Mieren

Kruipende insecten

Voorraadaantasters i bloem

Voorraadaantasters

Aangetast hout

Houtaantasters

Overlast van mollen

Mollen

Laatste nieuws

Last van wespen

juli 12th, 2022|Reacties uitgeschakeld voor Last van wespen

Zoveel wespen! U heeft het vast al in het nieuws gehoord; dit jaar zijn er wel erg veel wespen die voor overlast zorgen. Ook bij Ongediertebestrijding NL merken we

  • Mieren op stenen

Mieren met lentekriebels, help!

maart 27th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Mieren met lentekriebels, help!

Mieren met lentekriebels Krijg jij ook zoveel energie van het (voorspelde) lenteweer? Iedereen trekt er massaal op uit en geniet van het zonnetje. Niet alleen wij mensen worden actiever

De eerste wespen zijn gespot!

maart 14th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor De eerste wespen zijn gespot!

Eerste wespen zijn gespot Heeft u ze al gezien? We hebben een paar mooie lentedagen gehad en meteen zijn de eerste wespen weer gespot. Daarmee is het wespenseizoen begonnen.

Mollen overlast verhelpen met nieuwe methode

maart 6th, 2021|Reacties uitgeschakeld voor Mollen overlast verhelpen met nieuwe methode

Last van mollen Heerlijk dat de lente weer voor de deur staat. Iedereen geniet van de buitenlucht en mensen zijn veel in hun tuin te vinden. Wat is het

Diervriendelijk ratten vangen

december 20th, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Diervriendelijk ratten vangen

Diervriendelijke rattenbestrijding Bij ongediertebestrijding wordt al snel gedacht aan verdelgen en het gebruik van gif. Dit kan ook zeker anders en op een meer diervriendelijke en milieuvriendelijke manier. Zo

Gratis inspectie ongedierte

december 2nd, 2020|Reacties uitgeschakeld voor Gratis inspectie ongedierte

Gratis inspectie en andere extra's voor bedrijven! Ongedierte kan zorgen voor problemen, zowel bij bedrijven als particulieren. Vanaf nu bieden we aan zakelijke bedrijven een aantal mooie extra's in

Recensies

Om ervaringen van andere klanten te lezen vertrouwen wij op TrustPilot. Daarom kunt u hieronder recensies lezen en verhalen lezen van andere klanten waarbij wij problemen met ongedierte hebben verholpen!

DHG Brethouwer
DHG Brethouwer
2021-01-05
Een paar weken geleden zagen wij opeens een rat in onze afgesloten tuin (patiotuin) lopen. De eerste vraag die opkomt is : waar komt dat beest vandaan en hoe lossen we dat op. Via de website van de gemeente zijn we bij "ongediertebestrijdingnl.nl" terecht gekomen. Erwin gebeld en die kwam meteen. Erwin heeft meteen een onderzoeksplan voorgesteld en ons uitgebreid voorgelicht over het gedrag van ratten. Het onderzoek was een inspectie van de kruipruimtes van ons huis en 2 aangrenzende huizen: daar zijn geen sporen van ratten gevonden. In onze tuin werd echter op diverse plaatsen flink gegraven. Die sporen gaven informatie waar het beste vallen geplaatst konden worden. Al spoedig werd er 1 rat (mannetje) gevangen. Een paar dagen later nummer 2, wederom een mannetje. Vanaf dat moment is niets meer waargenomen en de conclusie was dan ook dat het probleem opgelost was. Wij hebben Erwin ervaren als een kundige, (dier)vriendelijke en behulpzame bestrijder, die zijn kennis graag met ons deelde. Niets was hem teveel, je kunt hem altijd bellen.
Gast
Gast
2020-12-24
Wij werden ineens geconfronteerd met ongedierte. Erwin gebeld en dezelfde middag deed hij een uitgebreide inspectie. Gaf uitleg over wat het zou kunnen zijn en welke oplossingen er waren. Uiteindelijk 2 vallen geplaatst en na 2 dagen in beide vallen resultaat en geen overlast meer. Kwam zelfs op zondag om de vallen te ruimen! Verder goede voorlichting over ander ongedierte in en om het huis. Wij zijn blij met zijn deskundigheid en zullen bij een volgende calamiteit zeker contact met Erwin opnemen!
Hylke
Hylke
2020-12-21
Erwin reageerde super snel. En dat is bij een vermoeden van muizen erg prettig! Het eerste bezoek was zeer uitgebreid en secuur. Erwin heeft ook andere tips gegeven ter voorkoming van ander ongedierte, fijn! Na het eerste bezoek hebben wij een vervolg afspraak gemaakt welke ook op zeer korte termijn kon plaatsvinden. Het werk is goed en zorgvuldig uitgevoerd, de kosten waren vooraf door Erwin geraamd. Prettig geen verassingen. Uiteraard hoop ik voor u dat het niet nodig is om een ongedierteverdelger in te schakelen (dat betekent dat u last heeft van ongedierte:)), maar als het nodig is bevelen wij Erwin zeker aan.
natasja Heijligers
natasja Heijligers
2020-12-15
Wij Hadden last van muizen in ons pand, en fruitvliegjes. Erwin kwam en heeft ons direct geholpen na een paar dagen resultaat. Het is echt een aanrader om dit bedrijf in te huren. word op maat een plan gemaakt en opgelost. Kortom super Service!!! Riam BV
Nesrine
Nesrine
2020-11-18
Super tevreden over het werk dat is geleverd. We hebben last van muizen en heb contact opgenomen met Erwin. Hij nam direct op en voor zelfde dag nog een afspraak, wat super fijn was. Er is goed onderzoek gedaan om te kijken waar het vandaan kwam. Hierbij gaf hij een duidelijke uitleg en vertelde wat hier aan te doen. Eerlijk over prijs en doet alles in overleg.
Lisette Holwerda
Lisette Holwerda
2020-11-16
Opgeschrikt door een op het eerste gezicht schattig muisje. Meteen gebeld en nog dezelfde dag kwam Erwin langs. Hij is vriendelijk, kundig en geduldig. Want hij neemt uitgebreid de tijd, beantwoordt alle vragen en neemt zorgen weg. Erwin doet een grondige inspectie en geeft duidelijk aan wat we het beste kunnen doen. Heel prettig man, wij zouden hem absoluut aanraden!
Linda Feryat Van der Heijden
Linda Feryat Van der Heijden
2020-09-28
Ongedierte bestrijding NL is snel gekomen naar aanleiding van muizen overlast. De bron was snel gevonden. Heeft gelijk gehandeld en al snel hadden we succes! Heeft veel ervaring en heeft oog voor ieder diertje wat hij maar ziet.
A. Racke
A. Racke
2020-09-27
Erwin heeft snel en vakkundig een hornaarnest bestreden. Hij nam de tijd om daarbij tekst en uitleg te geven. Voortaan bellen we Erwin bij last van ongedierte.
Oscar
Oscar
2020-09-20
Zeer positieve ervaringen met Ongediertebestrijding.nl van Erwin. Komt afspraken stipt na, is zeer kundig en aardig. Een aanrader voor als je last hebt van ongedierte!
Henry
Henry
2020-09-08
Goed bedrijf. Gebeld en konden de zelfde dag nog komen. Gaan grondig te werk en kijken op plekken waar je zelf niet van dacht dat ze daar zouden kunnen zitten. In de avond een val geplaatst. Volgende ochtend was deze al gevangen.