Ongediertebestrijding Culemborg ook voor bedrijven

Ongediertebestrijding NL is een bedrijf dat zich specialiseert in het bestrijden van alle soorten ongedierte, zowel in Culemborg als daarbuiten. We verwijderen ongedierte bij particulieren aan huis, maar hebben daarnaast ook een ruime ervaring in de ongediertepreventie en plaagdierbeheersing voor bedrijven. Dit doen we altijd volgens de IPM richtlijnen (Integrated Pest Management). Ongediertebestrijding Culemborg biedt snel een oplossing als u last heeft van ratten, muizen, wespen, mieren, kakkerlakken, muggen, zilvervisjes en alle andere soorten beestjes. Naast het ongedierte bestrijden bieden wij juist ook de mogelijkheid om overlast te voorkomen door aandacht te hebben voor het weren van ongedierte.

Neem snel contact op

Ongediertebestrijding Culemborg is alle dagen per week bereikbaar om snel een bestrijding in te kunnen zetten. Wanneer dit nodig is voor uw bedrijf dan zijn we tevens 24/7 bereikbaar. U kunt met ons in contact komen via email, contactformulier of telefonisch. We maken dan snel een afspraak en komen direct bij uw bedrijf langs.

Gecertificeerd door KPMB

Ongediertebestrijding NL werkt volgens de IPM-richtlijnen (Integrated Pest Management). Wij voldoen aan de hoge standaard en eisen van de KPMB en hiermee mogen wij het keurmerk IPM-Knaagdierbeheersing voeren. Bij deze werkwijze worden preventieve maatregelen getroffen om overlast van knaagdieren te voorkomen, zoals kleine bouwtechnische aanpassingen. Deze integrale aanpak mag alleen door erkende bedrijven worden uitgevoerd, die onafhankelijk zijn getoetst. Een overzicht van deze erkende bedrijven vindt u hier https://kpmb.nl/deelnemers/deelnemer-details/?id=f2f7c9e5-007b-ee11-8179-000d3aaae5b0 Meer informatie over de IPM-werkwijze kunt u vinden via deze link http://ipm2023.nl

In Culemborg en om streken geen voorrijkosten

Na het maken van een afspraak komt de ongediertebestrijder zo snel mogelijk langs bij uw bedrijf. Bent u niet gevestigd in Culemborg? Geen probleem! Ons werkgebied bestaat onder andere uit Geldermalsen, Houten, Gorinchem, Utrecht, Nieuwegein, Beusichem, Vianen, IJsselstein, en omstreken. Ook voor bedrijven verder weg van Culemborg bieden we een passend aanbod. Geef dit even door, zodat u direct hoort of er eventuele voorrijkosten bij komen kijken.

Gratis inspectie voor bedrijven

Onze expert zal na het kennismaken eerst een inspectieronde uitvoeren in uw bedrijf. Daarbij brengt hij zowel binnen als buiten in de lokale omgeving de overlast van ongedierte in kaart. Ook kijkt de ongediertebestrijder waar risico is tot binnentreden van bijvoorbeeld ratten en muizen. Zijn er openingen in het gebouw? Of plekken waar knaagdieren graag een nest maken? Is er schade aan stroomdraden of meubilair door knagen? Waar zit de bron van de overlast? Ongediertebestrijding Culemborg geeft hierover een duidelijk advies en biedt een oplossing op maat. Uiteraard is er extra aandacht voor de plek waar eten wordt bereid.

Voor bedrijven waar met voedsel wordt gewerkt, is het van extra belang dat u een gedegen ongediertebestrijder in de hand neemt met een helder plan voor uw plaagdierbeheersing. Voedselveiligheid staat daarbij voorop (HACCP). Uit de inspectie volgt een helder advies, volgens de IPM richtlijnen (Integrated Pest Management). Hierbij krijgt u direct een beeld van de kosten voor de bestrijding en een aanbod voor een contract als dit wenselijk is. En de inspectie is gratis als u een contract afsluit voor uw bedrijf!

Een contract is juist wel goedkoper

Voor zakelijke klanten biedt Ongediertebestrijding Culemborg snel een oplossing bij last van ongedierte. Voor bedrijven is daarbij het afsluiten van een contract een goed idee. Denk hierbij aan een periodieke controleronde, bijvoorbeeld maandelijks. Zo wordt een probleem snel gesignaleerd en kan een plaag voorkomen worden. Dat is qua kosten voordeliger en zo blijven de gezondheidsrisico’s voor werknemers beperkt. Het inzetten van een bestrijding rondom een calamiteit of plaag kan aardig in de kosten lopen. Voorkomen is ook hierbij beter dan genezen, dus start vandaag nog met kwalitatieve plaagdierbeheersing. Sluit u een contract af met Ongediertebestrijding NL uit Culemborg? Dan krijgt u de inspectie gratis!

Bent u nieuwsgierig naar een offerte op maat voor uw bedrijf? Neem direct contact op en ons bedrijf uit Culemborg staat u graag te woord. Wij maken snel een afspraak om langs te komen. Is uw bedrijf gevestigd in Culemborg en omgeving dan komen we gratis langs. Mocht uw zaak op afstand zijn van Culemborg, dan wordt u vooraf geïnformeerd over eventuele voorrijkkosten. Zo zorgen we ervoor dat er geen onverwachte kosten op de factuur verschijnen.

Gratis digitaal logboek

Naar aanleiding van de inspectie naar alle soorten ongedierte van onze expert, krijgt u een duidelijk advies en een overzicht van de te verwachte kosten. Bij het afsluiten van een contract krijgt u tevens een inlogcode en toegang tot het digitale logboek. Hier worden uiteraard geen extra kosten voor in rekening gebracht. In dit logboek vindt u alle gegevens rondom de plaagdierbeheersing en gemaakte afspraken. Daarnaast schrijft de ongediertebestrijder bij ieder bezoek een werkverslag. In dit werkverslag kunt u exact nalezen welke soorten ongedierte zijn aangetroffen en waar. Zo ziet u snel of er ratten actief zijn, waar sporen van muizen gesignaleerd zijn en of een eventuele plaag onder controle is. Ook wanneer de bestrijder een nest aantreft in de omgeving van mieren of wespen wordt dat hier genoteerd. Een wespenbestrijding wordt in overleg meteen ingezet. Ook het aantreffen van kakkerlakken, vliegende insecten (zoals motmuggen) of andere beestjes wordt hier genoteerd. Eventueel aangetroffen schade van knagen van ratten of muizen vindt u tevens terug in het werkverslag. De ongediertebestrijder geeft hier duidelijk advies om overlast te voorkomen. Deze adviezen staan overzichtelijk in het logboek en waar nodig zijn deze voorzien van foto’s. Een voorbeeld van zo’n advies kan zijn: dichtmaken van bepaalde openingen of schoonmaken rondom container. Alle adviezen en aangetroffen (sporen) van ongedierte worden direct mondeling besproken als dit mogelijk is. Voor bedrijven kan het tevens interessant zijn om digitale muizenvallen in te zetten. Hiermee kun je online het ongedierte monitoren en voldoe je aan de regelgeving voor voedselveiligheid. Ongediertepreventie voor bedrijven wordt hierdoor makkelijk gemaakt!

Het belang van ongediertepreventie voor bedrijven

Er is niemand die twijfelt bij het vinden van een wespennest; er moet zo snel mogelijk een bestrijder komen om deze wespen te bestrijden. Uiteraard heeft Ongediertebestrijding NL uit Culemborg hier ruime ervaring in en gebruiken we de nieuwste professionele middelen om het nest snel te ruimen en een ware plaag te voorkomen. Maar wist u dat het inzetten van een bestrijding bij andere plaagdieren minstens zo belangrijk is? En bent u op de hoogte of er in uw bedrijf of in de lokale omgeving daarvan geen ongedierte actief is? In de facilitaire branche is het zelfs een verplichting om aan de regelgeving rondom voedselinspecties te voldoen! Om hier zeker van te zijn neemt u contact op met ons bedrijf uit Culemborg, dat zich heeft gespecialiseerd in plaagdierbeheersing.

Hulp nodig bij een van deze soorten ongedierte?

Rat

Knaagdieren

Grote wesp met een klein nest

Vliegende insecten

Mieren

Kruipende insecten

Voorraadaantasters i bloem

Voorraadaantasters

Aangetast hout

Houtaantasters

Overlast van mollen

Mollen

Ratten en muizen brengen ziektes over

De meeste mensen zijn ervan op de hoogte dat ratten verschillende ziektes bij zich kunnen dragen. Zo kunnen zij onder andere de ziekte van Weil of het Hantavirus overdragen op mensen en dieren. Hiervoor is geen direct contact nodig met de plaagdieren. In aanraking komen met hun uitwerpselen of het opruimen daarvan kan al zorgen voor overdracht! En waar mensen zijn, zijn ook ratten… Ook de aanwezigheid van muizen brengt gezondheidsrisico’s met zich mee. Ze kunnen de voedselvoorraad besmetten en ziektes verspreiden. Uiteraard wilt u voorkomen dat u of uw werknemers ziek worden door de aanwezigheid van dit ongedierte. Of de nachtmerrie van iedere horecazaak; klanten die in uw restaurant eten!

Rattenplaag in Culemborg

Wist u dat er in Culemborg een plaag dreigt van ratten? Vooral in het centrum en op het bedrijventerrein wordt veel overlast ervaren. Heeft u een bedrijf in Culemborg? Voorkom dat u een prijzige ongediertebestrijding in moet zetten of dat er werknemers ziek worden door de aanwezigheid van plaagdieren. Bel of mail ons direct voor een afspraak. Wij zetten snel een goed advies op papier voor het weren en monitoren van ongedierte in uw pand en de directe omgeving.

Vliegende insecten met bacteriën

Mensen horen het niet graag, maar ook vliegende insecten kunnen ziekteverwekkende organismen verspreiden. Zo kunnen vliegen bijvoorbeeld etenswaren (met name vlees) verontreinigen en brengen motmuggen bacteriën mee uit het riool. Deze beestjes kunnen binnen oppervlaktes besmetten en ziektekiemen verspreiden. Vooral bij bedrijven waar met eten wordt gewerkt, zoals horeca of bedrijfskantines wil je dit probleem voorkomen. Ook hier heeft ons bedrijf uit Culemborg een passende oplossing voor. Wist u dat veel bedrijven een elektrocutielamp hebben hangen? Deze lampen vangen vliegende insecten, maar verspreiden daarbij de lichaamssappen door de hele ruimte! Ongediertebestrijding NL biedt bedrijven daarom vliegende insectenlampen aan met lijmplaten. Doeltreffend en hygiënisch!

Kakkerlakken brengen ziektes en een nare geur over

Kakkerlakken komen vaker voor dan je in eerste instantie zou denken. Vooral levensmiddelenbedrijven, zoals bakkerijen, horeca maar ook hotels zijn plekken waar kakkerlakken zich veelvuldig ophouden. Ook kakkerlakken kunnen ziektes overdragen en scheiden daarnaast een vieze geur af. Deze geur kan worden opgenomen door levensmiddelen. Natuurlijk wilt u deze vieze beestjes snel laten bestrijden. Bel Ongediertebestrijding NL uit Culemborg voor een snelle oplossing van dit probleem.

Benieuwd naar Ongediertebestrijding Culemborg?

Mocht u last hebben van beestjes die nog niet genoemd zijn, zoals zilvervisjes, bedwantsen of andere soorten ongedierte? Of weet u niet wat voor ongedierte er in uw bedrijf rondloopt of vliegt? Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een contract of onze adviezen om overlast van ongedierte te voorkomen? Wilt u een gratis inspectie? Bent u niet zo tevreden over (de communicatie van) uw huidige ongediertebestrijder? Wilt u meer informatie over het inzetten van digitale vallen? Bent u benieuwd naar onze scherpe prijs? Wilt u weten of uw bedrijf aan de regelgeving voor voedselveiligheid voldoet op het gebied van ongediertebestrijding? Neem contact op met ons bedrijf voor ongediertebestrijding in Culemborg en maak snel een afspraak. We zijn alle dagen bereikbaar en staan klaar om met u mee te denken.

Meer informatie over plaagdieren vindt u hier https://nl.wikipedia.org/wiki/Plaagdier